Despre noi

Firma noastră are ca domeniu de activitate principal distribuirea și vânzarea de materiale de finisaje, tencuieli decorative, gleturi, vopsele lavabile de interior și exterior, tehnici decorative, sisteme de termoizolații.

Ne propunem să comercializăm produse de înaltă calitate. De aceea suntem axați în principal pe distribuirea produselor de la firme de renume precum Caparol, Duraziv și altele (lista completă de produse puteti găsi aici).

Echipa noastră profesională vă poate oferi consilieri și sfaturi tehnice pentru a vă ajuta în luarea celor mai bune decizii.

Putem să vă propunem soluții tehnice optime pentru orice tip de probleme – de executare sau de design.

Suntem într-o continuă dezvoltare atât pe partea tehnică cât și pe partea de extindere a varietății de produse ce le puteți achiziționa prin firma noastră, putând astfel asigura un grad foarte ridicat de satisfacție pentru clienții noștri.

 

Suntem în continuă căutare de distribuitori și parteneri. Pentru formularul de contact vă rugăm să dați click aici.

 

Firma noastră vă oferă cele mai bune materiale pentru casa dvs.

Caparol
Brandul Caparol este prezent si in orasul dvs, cu o gama variata de produse de inalta calitate asigurata de firma nemteasca.
Puteti achizitiona orice produs Caparol in Satu Mare prin SC TERRA HAUS SRLVopsele lavabile Caparol, pentru interior si exterior, sunt vopsele de calitatea superioara asigurata de marca nemteasca. In gama de vopsele lavabile puteti gasi de la vopsele albe la vopsele colorate computerizate prin sistemul Caparol Color 3D System, alese dintr-o paleta foarte larga de culori. Puteti opta pentru vopsele cu grad foarte mare de acoperire, un grad mare de lavabilitate, vopsele speciale cauciucate sau cu efect fotocatalitic. De asemenea, la noi puteti gasi vopsele speciale cu efect antibacterian si antifungic pentru un mediu cat mai sanatos pentru/in locuinta Dvs.

O gama la fel de diversificata puteti gasi si la tencuiala decorativa Caparol; tencuieli silicatice si tencuieli siliconice, cu o granulatie cuprinsa intre 1mm si 3mm. Aceste tencuieli decorative au proprietati elastice, nefiind foarte sensibile la eventualele crapaturi, avand si proprietati speciale precum cea de respingere a apei, hidrofobe, tencuieli cu proprietati antifungice si tencuieli cu efect de autocuratare.

Daca aveti nevoie de lacuri pentru protectia lemnului, Caparol are o gama variata si pentru acest material ce necesita atentie mai mare.

Pardoselile epoxidice sunt din ce in ce mai folosite in diverse spatii, de la cele comerciale pana la cele de productie sau chiar in locuinte. Caparol produce o gama la fel de variata de pardoseli epoxidice, nuantabile prin sistemul Caparol Color Express. Pentru un design deosebit, aceste pardoseli se pot presara cu diverse modele de „chips-uri” pentru a da un efect de design mai deosebit.

La fel de inovatoare, firma Caparol, este si pe partea de termosisteme, sisteme de termoizolatii. Printre acestea se numara inovatiile precum un polistiren alb cu coeficient termic foarte bun, sau polistiren Dalmatina, un polistiren inovatie Caparol, ce contine grafit pentru o proprietate de transfer termic mai eficient.

Aceste vopsele se pigmenteaza la sediul nostru, serviciul fiind gratuit. Pentru o previzualizare? puteti folosi programul special Caparol Spectrum.
 

caparol logo
Polifarbe
Firma SC TERRA HAUS SRL comercializeaza produsele Polifarbe sau Platinum.
Puteti gasi produse marca Polifarbe in Satu Mare la sediul nostru. Va asteptam cu o gama variata de produse : de la tencuiala decorativa Polifarbe, la vopsele lavabile Polifarbe, vopsele lavabile Platinum, vopsele unistrat Platinum, lacuri si vopsele pentru protectia lemnului.
 
polifarbe logo
Duraziv Idei noi, proiecte durabile
Cu o experiență de 11 ani pe piața materialelor de construcții, DURAZIV este astăzi o companie de succes ce confirmă viziunea fondatorului său – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornită sub denumirea Bau Profil şi axată pe producţiede profile metalice și accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc în domeniul adezivilor şi mortarelor pentru construcţii, a vopselor şi tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifră de afaceri de circa 73,5 milioane RON în 2013 şi peste 170 de angajaţi, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate în rândul profesioniştilor şi cu un portofoliu impresionant de proiecte reuşite.
DURAZIV şi-a asumat încă de la înfiinţare cîteva obiective strategice, cum ar fi crearea unor soluţii complete şi durabile de finisaj pentru spaţii noi sau renovări, atât din punct de vedere tehnic, cât şi financiar, logistic etc., consilierea specializată şi asistenţa post-vânzare – tratate onest, prompt şi perfect adaptate nevoilor clientului.
 
duraziv logo
Color Expert
COLOR EXPERT face parte din Grupul Color Expert – Storch, grup cu tradiţie în Europa, care prezintă cea mai mare cifră de afaceri de pe piaţa uneltelor pentru vopsit şi decoraţiuni.
Alături de acest Grup, COLOR EXPERT se adresează tuturor comercianţilor care vând printre altele şi vopsele şi tapet, utilizând un concept puternic, uşor de înţeles, orientat spre gama de produse „de pe raft”. Brandul COLOR EXPERT are menirea să crească profitul brut al comerciantului.
 
color expert logo
Bison
BISON este unul din cei mai importanţi producători de adezivi şi etanşeizanţi, lider pe piaţa DIY. Bison Kit, Montagekit, Super Glue şi Poly Max sunt cele mai cunoscute produse BISON dintr-o vastă gamă de soluţii pentru etanşări şi lipiri în construcţii şi amenajări.
 
bison logo
Austrotherm
Suntem dintribuitori de polistiren Austrotherm in Satu Mare.
austrotherm logo

Colorează-ți casa

cu Caparol Spectrum Express
Caparol Spectrum Express